sweetfable

Megszülettek, bővebben a Kölykök menüben!!!

Ismét veszünk fel előjegyzést beagle kiskutyákra, Február 14-re várjuk a picik érkezését!

Kitörő örömmel jelentjük, hogy Mia Beagle Of Wels kutyánk vemhes, körülbelül 3 hetes!!!  A legutóbbi alom októberben született, és már nagyon hiányzik nekünk a picik kölyök illata, amit csak azok ismerhetnek, akik neveltek kiskutyát.
Mia a tavasszal tölti a 2. életévét, és ez lesz az első ellése! Remek jelzőkutya, gyermekszerető, igazi beagle! Normál termetű, tenyészszemlés, szép reménységünk! Ő különösképp kedves nekünk, mert kennel alapító kutyánk Lusy Beagle Of Wels féltestvére, akinek már nem lesznek kölykei.
Az sem titok, hogy az apa személyében HJCH Bungee Jump Infinity Sun "Yoda" üdvözölhetjük, kennelünk alfáját!!! Yoda többszörös győztes, 3 éves, közepes termetű kan, kiváló vérvonallal és testi adottságokkal. Ő a többszörösen győztes Cherry Creek On Victory Lane fia, aki nagy termetű, többszörös győztes  amerikai kan.
Szóval, igazán kellemes párosítás! Ha beagle kiskutyát szeretnél, ne késlekedj a telefonnal vagy e-maillal. Előjegyzést a mai naptól felveszünk!
Már alig várjuk, hogy megint bekapcsolhassuk a webkamerát, és megmutassuk a nagyvilágnak a Sweet Fable legifjabb tagjait!!!
 :) 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.