sweetfable

"F" alom

Megszületik Mia Beagle Of Wels és Bungee Jump Infinity Sun "Yoda" kölykei. Nagy izgatottsággal vártuk a legifjabb Sweet Fable kiskutyákat. Az ultrahang vizsgálaton 5 kölyköt láttak, hát azt kell, hogy mondjam tényleg szuper az a készülék... :) 

 

 

Minden azzal kezdődött, hogy már hétfőn nagyon furcsán viselkedett Mia látszódott, hogy már csak napok kérdése, így beiktattunk egy közös napozást a nagy nap előtt.

Sweet fable mia kölykök

Viszont már kedden reggel biztosak voltunk benne, hogy aznap megszületnek. Nem igazán szoktam az oldalon elmesélni, hogy is történt, de ez igazi élmény volt, amit jó érzés megosztani mindenkivel, mivel ma már egyre ritkább az ilyen meseszerű, komplikációktól mentes ellés. Mia a legjobb napszakot választotta,mivel délután kezdett el fialni ( akkor még mi is fittebbek vagyunk), 14:15-kor rálestünk,majd ezt követően 15 perc múlva ismét,és már csak a sírásra lettünk figyelmesek. Nagyon óvta a kölykét, nem is tartott igényt a segítségünkre sem. Gyönyörűen ellátta a picit, majd magát és innentől fogva kb.15-20 percenként érkeztek is a kiskutyák, mindenféle segítség nélkül egy igazi hős volt a mi Miánk. Kora délátánra megszületett az "F" alom minden tagja. Este elkdeztük őket az új helyükön szopiztatni, mivel ilyenkor még segíteni kell nekik is, hát nem volt egy egyszerű eset, mert makacs egy banda. ;) A hajnali órákra már egészen ügyesen ettek. Végezetül az alom arány is szuper lett 2 tricolor szuka és 3 tricolor kan született.

Sweet fable mia kölykök

 

Minden kiskutyánk gazdára talált az "F" alomban, előjegyzést már csak a várhatólag májusban születendő kölykökre veszünk fel!

smile

Copyright © 2016. All Rights Reserved.