sweetfable

Tartható panelban?

Nagyon sokan viszik panelba, szinte minden második lakásban él, ami tőlünk elkerül. Soha nem volt igazán gond, nem hozta vissza senki sem, hogy ne tudtak volna együtt élni. Viszont ezzel kapcsolatosan saját tapasztalatom nincs, mivel életvitelszerűen soha sem éltem a kutyáimmal egy fedél alatt. Egyedül drága Lorámmal kerültem hasonló helyzetben, de ő csak bent aludt a szobámban, a nap többi részét az udvaron töltötte. Viszont ezek számomra kedves emlékek maradtak. Azt garantálni tudom, ha valaki lakásban tartja a kutyáját, vicces, esetleg kevésbé vicces dolgok is történhetnek.

Amikor vissza emlékszem, elsőként az jut eszembe, ha a táskámban még maradt egy kis nasi, akkor az tuti nem maradt megkóstolatlanul, szóval gyorsan megtanultam, hogy ártatlan Lorám kettesben nem maradt a táskámmal. Továbbá az is kedves emlék, amikor reggel indult a nap és készülődtem. Ő minden reggel jött a fürdőszobába megnézni engem, de mint mondtam nem lakott bent, így megkértem az egyik kölykünk gazdáját mondja el nekünk milyen is ez:

Szia!

Igazából alig ugat, egyet-kettőt vakkant. Azt is csak azért,ha játszani akar, vagy mérges amikor én eszek,és neki nem adok. :) A kanapéról és fotelről nem tudtam letiltani,így inkább letakarom őket egy könnyen mosható pléddel. Séta után meg szoktam mosni a lábait,így alig koszol bent. Megrágcsálta pár asztal,fotel lábát,de nem vészesen,és most már kezd alábbhagyni, hogy kinőttek a fogai. A disznófül, amit ajánlottál nagyon bevált,3-4 hónapos korában órákig elvolt vele,észre sem vette,hogy ott vagyok. Este 9-kor elmegy aludni,és reggel 7-8-ig,attól függően,hogy én mikor kelek,édesen alszik. Szerintem a délelőttöt is végig piheni,mert délben,amikor hazamegyek,ásítozik és nyújtózkodik,és délután 4 körül szintén. Viszont utána már nem hagy békén,ameddig nem indulunk el sétálni. Harapdálja a kezem, csipked. Néha szoktam vele bent gyakorolni trükköket,nagyon szeret tanulni. Aztán egy-másfél órás séta után,ha van ideje szimatolni,kicsit szabadon szaladgálni, este megint csak pihen,de úgy, hogy mellém bújik a kanapén,én meg gyömöszölöm,majd megy aludni. :) Vettem egy Furminátor nevű kefét, az nagyon hatásosan leszedi az elhalt szőreit,azóta sokkal kevesebb van a lakásban. Ja,és minden helyiségbe követ, mindenre kíváncsi, mindent figyelemmel követ,a fésülködéstől kezdve a teregetésig,nagyon cuki. :) Igazából nem lehet rá panaszom,remélem ilyen marad felnőtt korában is.
 
 Üdv.: Falco gazdája

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.